Nattliv i Koh Chang

Alla reser inte med familjen. Det är lika vanligt att man reser med kompisgänget och då vill man gärna spana in nattlivet. Detta är ett fantastiskt sätt att möta lokalbor, släppa loss, ha lite roligt och skapa minnen för livet. Oavsett om beach-1185768_960_720du är intresserad av dagliga eller nattliga aktiviteter ska du ta dig till den västra sidan av ön. Det är nämligen där det händer. Den atmosfär du finner på Koh Chang är betydligt mer avslappnad än den du finner i Thailands större städer och det gör att många skandinaver faktiskt föredrar att åka hit framför de större städerna. Trots det finns det gott med restauranger och för dig som vill festa loss finns det även möjlighet att göra det på ön.

White Sand Beach är turiststranden och om du vill hitta pubar, barer och restauranger så är det i detta område som du ska befinna dig. Det finns mycket att välja mellan här och därmed kommer du garanterat att hitta någonting som passar för kvällen i ära. The Milky Bar är ett exempel på en pub du hittar här. Det är en karaokebar som även erbjuder biljardbord. Samtidigt har de många goda drinkar och både lokalbor och turister tar sig gärna hit.

Den absolut mest populära baren som du kan hitta på Koh Chang är Sabay Bar. De har luftkonditionering, liveband och eldshower. Denna bar har verkligen satsat på att underhålla gästerna och även hit tar sig både turister och lokalbor. Här kan du dock få vara beredd på att köa, både in och till baren.

När du befinner dig i Koh Chang bör du se till att testa de lokala ölsorterna som finns. Thailändarna gör fantastiskt gott öl och dessutom till mycket låga priser. Därför har du råd att testa de allra flesta smaker på Koh Chang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *