Backpacking i Koh Chang

Backpacking är någonting som de flesta vill göra i livet och det är även en fantastisk upplevelse för de som tar tag i det och genomför det. Koh Chang är ett måste när du har bestämt dig för backpacking. Det var faktiskt backpackers som upptäckte detta guldställe från början och det är inte ett område i Thailand som är extremt utsatt för turister. Många backpackers föredrar att resa hit just på grukai-bei-2071167_960_720nd av att atmosfären är lugnare och det finns goda möjligheter att möta lokalbor och se den thailändska kulturen på ett helt annat sätt.

Koh Chang har en otroligt skön atmosfär, många vackra stränder och då det finns många bönder på Koh Chang finns det även mängder med arbetstillfällen för backpackers. Många backpackers arbetar sig runt i världen och därför är ett stopp på Koh Chang nödvändigt. Du kan passa på att ta dykcertifikat medan du är här, surfa, simma med sköldpaddor eller valar om du har riktigt tur. Njuta av det lokala utelivet. Fantastiska restauranger med mera. Koh Chang är ett fantastiskt alternativ för backpackers och många tenderar att uppskatta denna stad mycket mer än Bangkok och Phuket.

Fördelen att som backpacker befinna sig i Thailand är att vädret är varmt och därför kan man ha en väldigt enkel packning. Man behöver inte ha med sig mycket kläder och det finns mängder med tvättomater efter vägen. Maten är billig och det kostar inte mycket att befinna sig i Thailand. Du kan med fördel äta samma mat som thailändarna äter och arbeta för mat på farmar med mera. Detta är en fantastisk upplevelse och backpackers är ofta välkomna som arbetskraft i dessa områden. Därför ska du åka hit med dina vänner och se till att ha ditt livs bästa resa, klimatet i Koh Chang och den fantastiska ön tillåter dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *