Reseinformation Koh Chang

När man ska resa till Koh Chang finns det mycket man behöver tänka på. Ju mer man vet inför en resa, desto bättre tenderar den att bli. Du vill givetvis att allt flyter på smidigt när du är på ön. Därför gäller det att vara förberedd.

Hur tar man sigkoh-chang-wallpaper-11 billigast till Koh Chang?

Att resa till Thailand kan vara dyrt om man inte är ute i god tid. Det billigaste sättet att ta sig till Koh Chang är att vara ute i god tid och boka en flygstol till Bangkok. Därefter reser du med båt och bokar hotellrum på plats i Koh Chang. På detta sätt kan du spara många tusenlappar samtidigt som standarden är densamma eller bättre på hotellrummen.

Internet

Det finns många internetcaféer på Koh Chang. Du kan surfa på dessa för mellan 1-2 baht per minut. Dock är det stor sannolikhet att det hotell som du har bokat in dig på även det har wi-fi. Då kan du surfa gratis. Det är även vanligt med wi-fi på stranden.

Telefon

De flesta är väl medvetna om att det är dyrt att ringa när man befinner sig i Thailand. För att lösa detta gör man så att man köper ett thailändskt simkort. Då kan du ringa billigt både på ön och internationellt. Dessutom är täckningen mycket bra på Koh Chang.

Sjukhus

Om du mot förmodan skulle ha oturen att bli sjuk och behöva söka läkarvård när du befinner dig på Koh Chang bör du om du kan vända dig till det statliga sjukhuset. Detta är mer ekonomiskt för dig än att vända dig till ett privat sjukhus. Du kan nå det statliga sjukhuset på Koh Chang genom att ringa 039 521 657 och det privatägda genom att ringa 039 532 735. Det privatägda sjukhuset har öppet dygnet runt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *