Stränder i Koh Chang

Du som reser till Koh Chang äKoh-Changr sannolikt intresserad av vilka stränder som är värda att se på ön. Det bästa är om du kan ta dig runt och njuta av dem alla. Om du behöver vara lite selektiv hittar du de bästa stränderna på ön här på sidan. En fantastisk fördel med stränderna på Koh Chang är att de blir mindre påverkade av turismen ju längre söderut du kommer på ön. Dock är ön väldigt orörd för turism än så länge även om det är ett populärt turistmål. Om 10 år kommer det sannolikt inte att vara på detta sätt längre och allt fler hittar hit hela tiden. Därför bör du passa på att njuta av det orörda medan du kan.

Bang Bao Bay Beach

Detta är en vacker och avskild strand. Du har god chans att få vara ifred på den här stranden samtidigt som du kan skymta en gammal fiskeby från den. Du hittar denna strand på Koh Changs sydvästra del.

Klong Prao Beach

Detta är en av öns mer exklusiva stränder. Stranden är hela fem kilometer lång och helt vit. Många hotell äger delar av stranden medan delar av den är öppen för allmänheten. Denna strand är väl värd att besöka som turist och du kommer att få många soliga timmar på den.

Long Beach

Även detta är en avskild liten strand som är mycket populär. Den är väldigt naturnära och även här har du chansen att kunna hitta ett mer avskilt område på stranden. Sanden är vit och stranden är ungefär 2.5 kilometer lång.

White Sand Beach

Detta är Koh Changs turiststrand. Det finns fördelar med att befinna sig på denna strand. Till exempel att det kommer att erbjudas drinkar och massage. Även om stranden är kommersiell är den mycket vacker och avslappnande att befinna sig på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *